Til vin hos Simi Jan

Kom med til en hyggelig og spændende aften med journalist Simi Jan i Odense Journalistforening.
I EFTERÅRET udkom bogen “Til te hos Taleban,” men mandag 11. februar er du i stedet inviteret til vin hos Simi Jan, der har skrevet bogen.
Du kan faktisk også få både te og kaffe, for Odense Journalistforenings arrangement med udenrigskorrespondenten foregår i de rareste omgivelser hos nyåbnede Nelles Coffee and Wine ved Brandts Klædefabrik.

33-ÅRIGE SIMI JAN har allerede lang erfaring som udenrigskorrespondent fra nogle af de steder i verden, hvor journalister har de vanskeligste arbejdsvilkår. Hør hvordan man arbejder som kvindelig journalist i Pakistan og Afghanistan, og find ud af hvordan man bliver udenrigskorrespondent, selv om der ikke lige er et ledigt job. Du kan også spørge, hvorfor man tager sin journalistuddannelse i et andet land, eller hvordan det er at arbejde i København, når man er vant til Kabul.

Ud over at høre om verdenspolitiske problemer og fremmede sæder og skikke, håber vi, at du tager en bunke mere faglige og branche-spørgsmål med til Simi Jan. Så sørger foreningen til gengæld for de omtalte drikkevarer, godt selskab – og måske lidt snacks.

STED: Nelles Coffee and Wine, Rosenbæk Torv 1, 5000 Odense C (ved Brandts Klædefabriks torv).
TID: Mandag 11. februar 2013 klokken 19.
ADGANG: Gratis og kun for medlemmer af Odense Journalistforening.
TILMELDING: Til Hanne Frette, e-mail: hda@fyens.dk, telefon: 65 45 52 07.

NB! Begrænset antal pladser