Blækhuset på Thurø

Blækhuset er godt renoveret, internetforbindelsen er kraftig, grunden er dejlig – og udsigten er uovertruffen.

Huset ligger få meter fra stranden, og den store grund går ned til vandet, hvor der er badebro og en fantastisk udsigt til Valdemars Slot på Tåsinge.

Se praktisk info om Blækhuset her. Se prisen her. Her kan du se, hvornår huset er ledigt.

Huset er holdt i god stand og renoveret med mellemrum. I 2017 blev der installeret nyt køkken og ny indvendig trappe, desuden blev opholdsrummene i stueetagen renoveret. I 2010 blev der indrettet et helt nyt badeværelse.

Det er et familievenligt hus, der kan bruges hele året. På første sal er der indrettet sengepladser til seks voksne i de to rum. Der er stort rum med udsigt over havet, dobbeltseng og yderligere to sovepladser. Desuden et mindre rum, hvor der lige netop er plads til en dobbeltseng.

I stuen er der dør ud til haven, brændeovn og tv. Der er kraftig internet/Wifi i hele huset. Køkkenet har moderne køleskab, kogezone, ovn og opvaskemaskine. Der er en lille, separat fryser. Fra spisebordet er der en flot udsigt over haven og vandet.

Har man brug for byens glæder er køreturen til Svendborg ikke lang – ca. 20 minutter – og i sommerhalvåret kan man få hundrede meter fra huset stige ombord på færgen Helge, der blandt andre steder sejler til Svendborg og til Valdemars Slot.

Der er masser af muligheder for gåture på Thurø, hvor der også er en meget velforsynet købmand, en bager af høj kvalitet, kro, pizzeria/grill og kirke i byen. Nogle kilometer fra Blækhuset ligger Smørmosen med blandt andet campingplads, minigolf og en populær strand.

Links om Thurø: