Tag familien med til julefest i Odense Journalistforening

Nisserne har vimset rundt som flittige bier, julemanden har redt sit skæg, og kassereren har fundet bankopladerne frem. Nu mangler vi bare din og din families tilmelding til Odense Journalistforenings traditionelle juletræsfest

mandag, den 2. december 2019 fra 16-18.

Tag endelig børn og børnebørn med. Eller kom bare selv. Vi skal spise æbleskiver og drikke gløgg (eller kaffe/te og varm kakao), ligesom vi skal spille banko om godteposer og et antal flade juleænder. Tidligere har vi endda fået fornemt besøg af selveste Julemanden Julius.

Det foregår naturligvis på

Grand Hotel i Jernbanegade, Odense.

Det koster 50 kroner pr. deltager (uanset køn og alder), og spilleplader kan købes på stedet af vores kasserer. Vi modtager kontanter og Mobilepay.

Tilmelding til Hanne Frette på hda@fyens.dk senest onsdag den 27. november 2019.
Husk at oplyse antal deltagere fordelt på børn og voksne.

Mange julehilsner

OJ’s bestyrelse