Kom med til 2 x politisk teater på Store Scene

Tirsdag den 5. februar 2019 fra klokken 17.

I anledning af valgåret tager Odense Teater et nyskrevet politisk stykke dramatik under behandling. Forestillingen hedder ”Død over eliten”, og dens omdrejningspunkt er tv-showet Den Store Valgaften. Statsministerkandidaterne duellerer, samtidig med at folket har fået nok af belærende pegefingre og kræver magten tilbage.

På scenen er navne som blandt andre Benjamin Kitter (kendt fra Lykke Per) og Klaus Bondam, der har en politisk fortid og er nuværende direktør for Dansk Cyklistforbund, og ham skal vi møde før forestillingen – klokken 17 – til en snak om forskellen på magtens og teatrets scene, inden vi klokken 17:30 får serveret en tre-retters teatermenu i restaurant Kongens Have, der har fået nye ejere (se menu nederst).

Som medlem af OJ får du alle tre dele for 250 kroner (normalpris mindst det dobbelte), men til gengæld har vi kun 25 pladser, og det gælder om at slå hurtigt til – tilmelding SENEST TORSDAG 31. JANUAR 2019 kl. 12 til Malene Birkelund på 30329869 eller mal@fyens.dk

Menu (med forbehold for ændringer) inkl. et glas øl/vin/sodavand

Snacks:
Lotusrod chips med eddikesalt og purløgscreme
Stegte padronpeber med chilimayo

Forret:
Blomkålssuppe med persilleolie og brødcroutoner
Ravioli med svampefyld, selleripuré, ristede hasselnødder og soya/brunet smør vinaigrette
Frisk hjertesalat med parmesandressing, syltet peberfrugt, kapers og kyllingechips

Hovedret:
Svinekæber og sauce Vadouvan med syltede asier
Stegt persillerod, persillerodspuré, syltet persillerod, fermenteret hvidløgscreme og friteret panko
Kartoffelkompot med estragon, timian, skalotteløg og citronskal, røget marv vinaigrette og kartoffelchips.