AFLYST Frokost med Anders Langballe: Må det koste livet at have verdens bedste job?

Anders LangballeOdense Journalistforening inviterer medlemmerne til frokost i selskab med en af branchens store profiler, Anders Langballe, der fortæller om sit liv i journalistik og giver sine refleksioner om, hvordan og hvorfor det næsten skulle koste ham livet at have “verdens bedste job”.

Anders Langballe var i mange år fast inventar på tv og en af Christiansborgs mest benyttede analytikere. Det ændrede sig på et øjeblik en dag i november 2018 under et møde med daværende statsminister Løkkes stab og en flok kollegaer fra TV 2.

Her blev Anders ramt af en blodprop i hjernen og vågnede uden et sammenhængende sprog. Efter et intensivt forløb med genoptræning og en langstrakt erkendelsesproces – der stadig er i gang – arbejdede han sig tilbage til et liv på nye vilkår.

Nu ser han tilbage på et liv i journalistik, hvor han ville ønske, at han havde truffet en række andre valg. Når folk spørger, om han savner det hektiske liv på Christiansborg, er svaret nej. Med tilføjelsen: At han er glad for at have været der og ikke ville have været det foruden.

Anders vil på mødet forsøge at give sine refleksioner om faget, ærgerrighed, ambitioner og prisen for at nå toppen i en benhård, konkurrencepræget medieverden og kampen for at finde sine ben igen, når livet vender 180 grader.

Anders Langballe er journalist fra Journalisthøjskolen og har været politisk reporter på Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og TV 2. Fra 2011 til 2018 var han politisk redaktør på TV 2. I dag er han kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer.

Frokostmødet finder sted

fredag den 23. oktober 2020 kl. 12-13.30

på Restaurant Nordatlanten, Nordatlantisk Promenade 1 i Odense C.

Til dette arrangement er foreningen vært ved en sandwich, øl/vand og kaffe. Mødet er forbeholdt foreningens medlemmer, og der er som altid referatforbud. 

Covid-19: Odense Journalistforening følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, herunder om maksimalt deltagerantal. Hjælp os med at holde afstand. Føler du dig syg, skal du blive hjemme. 

Tilmelding hurtigst muligt og senest 18. oktober 2020 til Hanne Frette, hda@jfmedier.dk

Venlig hilsen
Bestyrelsen