Mød social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen i OJ

Kom til frokostmøde i Odense Journalistforening mandag den 26. august 2013 klokken 12.00-13.30 og hør social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen (SF) fortælle om et hæsblæsende år, som begyndte 7. september 2012, da SF’s daværende formand, Villy Søvndal, meddelte, at han ville trække sig.

Efter en opslidende valgkamp mod sundhedsminister Astrid Krag vandt Annette Vilhelmsen formandsvalget i oktober, blev udnævnt til erhvervs- og vækstminister, og i nu snart 10 måneder har hun både været partileder og vicestatsminister. For ganske nylig gik hun styrket – mener nogen – ud af ministerrokaden med den nye titel som social-, børne- og integrationsminister.

Under mødet vil Annette Vilhelmsen få lejlighed til at fortælle om aktuel politik, livet som minister og ikke mindst sit forhold til pressen både som lokalpolitiker, menigt folketingsmedlem, formandskandidat og nu partiformand og minister.

Annette Vilhelmsen er uddannet kontorassistent og lærer, har en cand.pæd. i almen pædagogik, og var i 10 år medlem af Kerteminde Byråd frem til september 2011, hvor hun blev valgt til Folketinget.

Mødet foregår på Olivia Brasserie, Vintapperstræde 37, 1. sal (se kort), hvor der vil blive budt på sandwich, øl og vand.

Bindende tilmelding til Hanne Frette hda@fyens.dk senest torsdag den 22. august klokken 12.00.