Mød Vestager og Svane i OJ nu på torsdag!

På søndag udkommer ’Hvid røg, sort tårn’, som er den første portrætbog nogensinde om Danmarks vicestatsminister, Margrethe Vestager fra Det Radikale Venstre.

Den højaktuelle bog er skrevet af journalist og politisk redaktør på Fyens Stiftstidende, Elisabet Svane, som tidligere har skrevet portrætbogen ’Pia K.’ om Pia Kjærsgaard.

Mød Vestager og Svane nu på torsdag den 2. juni 2013 klokken 17.45-19.30 på Nelles Coffee & Wine i Pantheonsgade, hvor de vil fortælle om arbejdet med at skrive en bog, der ikke er en biografi.

Bogen tager udgangspunkt i de Twitter-opdateringer, som Margrethe Vestager har kvidret siden 2009. Ved at supplere de mange tweets med talrige interviews får læserne et indblik i, hvordan Margrethe Vestager fandt sin vej ind i magtens centrum, efter at hun i en lang periode var sat uden for indflydelse som leder af Det Radikale Venstre.

Margrethe Vestager og Elisabeth Svane vil komme ind på hvilke aftaler, man som toppolitiker og politisk redaktør indgår, for at kunne skrive sådan en bog. Mødet indledes af Elisabet Svane, som vil fortælle om, hvordan hun bruger journalistikken både i sin research og i skrivefasen.

Odense Journalistforening giver kaffe, vin, øl og en lille snack. Der er som altid referatforbud.

PS: Bestyrelsen beklager det korte varsel, men aftalen er først kommet på plads her i weekenden.

Læs mere om bogen her: http://www.information.dk/462224

Tilmelding til Hanne Frette på hda@fyens.dk senest torsdag klokken 10.00.

STED: Nelles Coffee and Wine, Pantheonsgade, Odense
TID: Torsdag den 6. juni 2013 klokken 17.45-19.30
ADGANG: Gratis og kun for medlemmer af Odense Journalistforening.
BINDENDE TILMELDING: Seneste torsdag klokken 10.00 til Hanne Frette via hda@fyens.dk eller tlf.: 65 45 52 07